Over de ShiseidoSalon Groningen

Over de ShiseidoSalon Groningen

In de Schoonheidssalon wordt nog gewerkt met de nieuwste technieken op het gebied van verzorgende behandelingen en schoonheidsbehandelingen. Regelmatig vind er bijscholing plaats door Shiseido zodat er naar de laatste stand van zaken, qua techniek en producten, gewerkt wordt.

Schoonheidssalon Douglas startte in samenwerking met Shiseido en het Parfumerieconcern Douglas het zogenaamde “Shiseido” concept in Groningen. Deze behandelingen worden uitgevoerd in een luxe sfeervolle omgeving, waardoor u totale ontspanning ervaart voor optimaal resultaat. Door middel van persoonlijke aandacht, ontspanning en rust, in combinatie met de fijne hoogwaardige producten van Shiseido voelt u zich na een behandeling weer als herboren.

In de salon wordt u met alle zorg omringt, uw huid wordt geanalyseerd en er wordt geluisterd naar uw behoeftes. De verschillende behandelingen voor dames als heren kunnen onderling perfect met elkaar gecombineerd worden, waardoor een beautyprogramma samengesteld wordt, dat geheel op uw persoonlijke huidtype, huidconditie en wensen is afgestemd.

Sinds februari 2010 hebben we een geweldige salon gekregen met uitkijk over de Grote Markt gekregen.

We heten u van harte welkom in onze salon op de 2e verdieping.