Shiseido is opgericht in 1872 door Arinobu Fukuhara

Shiseido is opgericht in 1872 door Arinobu Fukuhara

Shiseido is opgericht in 1872 door Arinobu Fukuhara.
Het was Japans eerste, op westerse stijl georiënteerde apotheek. De apotheek bevond zich op het Ginza in het hart van Tokyo. Al vanaf de oprichting heeft Shiseido zich tot doel gesteld producten te creëren die optimale schoonheid geven, passend bij ieder individu en elke leeftijd.

Na 140 jaar ervaring in de cosmetische industrie mag Shiseido zich een expert noemen op het gebied van het creëren van producten met behulp van de meest geavanceerde technologieën. Shiseido heeft de invloed van geuren op lichaam en geest onderzocht. Deze wetenschap, aromachologie genoemd, wordt niet alleen toegepast in geuren maar ook in de huidverzorging.

Reflex massage is een massagemethode met een combinatie van het stimuleren van spieren, bloed- en lymfevaten, naast het stimuleren van ‘tsubo’s’ die worden gebruikt in het oosten.
Druk uitoefenen op speciale drukpunten geeft een reflex door het gehele lichaam en stimuleert het vermogen van het lichaam tot zelfherstel.

U kiest samen met onze schoonheidsspecialiste welke behandeling het beste bij u past. Want net als de seizoenen, wisselt ook uw huidconditie met de tijd van het jaar.